Hurtig matlaging: Slik sparer du tid på kjøkkenet

Multi, mad2
  • DEL
  • Udskriv artikel

 

I hverdagen skal matlagingen gjerne hurtig overstås. Når du endelig er ferdig på jobb, har hentet barn og handlet er det allerede middagstid. Barna er ofte både sultne og utålmodige når dere endelig kommer hjem, og maten skal helst på bordet i en fart. Med en Quooker-kran på laget kan du spare tid på kjøkkenet og få middagen ferdig litt raskere. Her viser vi deg hvordan:

Kok pasta med Quooker

Alle elsker pasta, og med kokende vann fra Quooker-kranen kan du raskt og enkelt servere den italienske klassiker. Det tar kun et øyeblikk å koke pasta når du ikke skal vente på at vannet koker, men bare kan tappe det direkte i gryten.

Hell kokende vann fra Quooker-kranen og fersk pasta i en gryte. Kok pastaen i 1-3 minutter. Server pastaen med grønn basilikumpesto, cherrytomater og basilikumblader. Enklere blir det ikke.

 

 

Blansjering av bønner 

Med en rask tur under det kokende vannet, litt salt og sitron er edamamebønner en velsmakende snack. Legg de frosne bønner i et dørslag og blansjer dem kort.

La edamamebønnene dryppe av og hell dem over i en skål. Dryss med flaksalt og servér bønnene med sitron.

Tips for enkel og effektiv rengjøring av kjøkkenredskapene

Blansjering av spinat 

Spinat kan brukes på utallige måter, både som en ingrediens i friske salater og i varme retter. Den fungerer også godt som tilbehør til kjøtt og fisk. Legg spinaten i et dørslag og blansjer den under Quooker-kranen. Hell spinaten over i en skål og dryss med parmesanost. Voilà — så har du sunt tilbehør til middagen.

 

 

 

Quooker Magasinet  Få kjøkkeninspirasjon, tips til kjøkkenkjøp og til det daglige kjøkkenliv.  Last ned magasinet her

Anbefalte artikler

Kjøkkenliv, Barn

Slik blir foreldreoppgavene litt enklere.

Kjøkkenliv, Rengjøring

Effektiv oppvask av kjøkkenredskaper

Kjøkkenliv, Barn

Slik barnesikrer du kjøkkenet ditt

Finn gratis inspirasjon og tips på Kjøkkenakademiet

Få hjelp til det daglige kjøkkenlivet og når du skal velge nytt kjøkken rett i innboksen.